Nieuws

Pagina 1 van 5  > >>

mei 24, 2018
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

Ook nu heb ik weer succesvol een man van zijn erectie stoornis af mogen helpen. In 5 weken tijd, 2x in de week komend, zijn alle klachten verdwenen en zijn er ook klachten opgelost waar hij niet eens voor kwam!

apr 12, 2018
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

Bij mij kwam een vrouw die tinnitus of oorsuizen had opgelopen toen er met oud en nieuw vlak naast haar plotseling knallend vuurwerk was afgestoken. Sindsdien klonk het alsof er een wasmachine constant aan het draaien was in haar hoofd, het beheerste haar hele leven en ook slapen was er niet meer bij.

nov 19, 2017
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

De trip naar sicilie is geslaagd, de mannen hebben weer vollop plezier van hun erecties!

 

Erectie Stoornis traject

Erectie Stoornis

In Nederland heeft ongeveer 14% van de mannen ouder dan 18 jaar wel eens last van een erectiestoornis. Dat zijn meer dan 800.000 mannen! Het is dus een serieus probleem en jij bent niet de enige.

Acupunctuur kan helpen bij deze veel voorkomende mannenklachten. Het is een veilige en natuurlijke methode die een structurele oplossing biedt. En een goed alternatief voor onbetrouwbare medicatie (met bijwerkingen) die via internet te koop is.

Acupunctuur effectief bij erectiestoornis

Veel wetenschappelijke onderzoeken hebben inmiddels positieve resultaten laten zien bij de behandeling van erectiestoornis met acupunctuur.

De World Health Organisation publiceerde in 1979 een lijst met aandoeningen waarvoor acupunctuur als geneeswijze wordt ingezet. Daarop staan de volgende mannenklachten waarbij acupunctuur kan helpen:

  • Impotentie / erectiestoornissen
  • Prostaatklachten
  • Mannelijke onvruchtbaarheid
  • Incontinentie
  • Blaasklachten/Plasklachten
  • Urineweginfecties
  • Vroegtijdige en nachtelijke zaadlozingen.

Qi of Life heeft veel ervaring met de behandeling van al deze mannenklachten. Ook daaraan gerelateerde klachten behandelen wij veel zoals pijnlijke erectie, langdurige erectie, Peyronie (kromme penis), problemen met het libido, klachten na behandelde SOA en zadelpijn.

Hoe acupunctuur helpt bij erectiestoornis en/of mannenklachten

De Chinese Geneeskunde ziet lichaam en geest als één geheel. De werking berust op het volgende: in ons lichaam bevinden zich onzichtbare banen waarlangs de energieën Yin en Yang lopen. Die onzichtbare banen noemen we meridianen en horen elk bij een orgaan. Alle banen bij elkaar vormen een energienetwerk, waarop de acupunctuurpunten liggen. Elk van die punten staat in contact met een orgaan of met een bepaalde functie.

Ben je niet ‘gezond’ of niet in balans, dan kan de acupuncturist met behulp van naalden bepaalde energieën afremmen of juist stimuleren. De meeste mensen merken tijdens of na de behandeling dat het iets met hen doet. Ze voelen zich vaak rustiger of voelen hun energie weer stromen.

Acupunctuurbehandeling bij erectiestoornis

Afhankelijk van de oorzaak van de klacht worden op zorgvuldig gekozen punten naalden geplaatst die zo dun zijn dat ze nauwelijks voelbaar zijn. Bij impotentie/erectiestoornissen worden de naalden vaak op punten in voeten, benen, onderbuik, handen of eventueel de rug geplaatst.

De naalden worden nooit in of bij de geslachtsorganen geplaatst en het ondergoed kan altijd aan blijven. Bij de behandeling besteden we niet alleen aandacht aan de medische kant van de klacht, we bespreken ook altijd hoe het met je gaat. Erectiestoornis kan namelijk veel spanning, stress en onzekerheid met zich meebrengen. Dit kan weer leiden tot blokkades in het lichaam. Acupunctuur helpt ook deze emotionele aspecten te verlichten waardoor de energie weer beter kan stromen.

Al veel mannen geholpen met acupunctuur

Veel van de mannen die een acupunctuurbehandeling ondergingen, voelen zich prettiger en rustiger, hebben meer energie en ondervinden een blijvende verbetering in hun situatie.

Hoewel mannenklachten vaak voorkomen zijn er nog altijd veel mannen die zich schamen voor hun klachten. Daardoor wachten zij vaak lang voordat zij hulp zoeken. Dat is jammer want er is echt iets aan de klachten te doen.

Vaak horen wij van patiënten dat ze het jammer vinden dat ze niet eerder hulp hebben gezocht bij een acupuncturist. Het is daarom goed om te weten dat Qi of Life veel ervaring heeft met heel diverse mannenklachten.

Alle klachten en problemen kunnen in alle openheid en in vertrouwen met ons besproken worden, alles is bespreekbaar. Ook voel ik goed aan wanneer je juist geen behoefte hebt om iets te bespreken.

Erectiestoornis pakket

Speciaal voor de behandeling van erectiestoornis of impotentie heb ik een erectiestoornis pakket samen gesteld. Om erectiestoornis effectief aan te pakken is het namelijk noodzakelijk in een korte periodem liefst 2x per week, 10 behandelingen te laten plaatsvinden. De sessies duren een uur tot ander half uur en de naaldjes blijven +/- 20 minuten staan. 

Tijdens de eerste sessie vind een uitgebreidde intake plaats om een goede diagnose te kunnen stellen die de basis vormt van de behandelingen. De eerste sessie duurt daardoor wat langer.

Deze manier van behandelen heeft een slagingspercentage van maar liefst 91%!

Jouw totale investering in het erectiestoornis pakket is 1499 euro.
Uiteraard is het mogelijk om een factuur te krijgen die je kunt indienen bij de zorgverzekering.

Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen:

3 termijnen van 549 euro of 6 termijnen van 299 euro.

Neem contact met me op voor de mogelijkheden

 

Previous page: Tarieven  Volgende pagina: Algemene Voorwaarden